常翔学園 摂南大学図書館

Toward safer food : perspectives on risk and priority setting

edited by Sandra A. Hoffmann, Michael R. Taylor ; : paper. -- Resources for the Future, 2005. <BB00116180>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 : paper 摂本館 研究室 498.5||H 20500767 研究室 0件
No. 0001
巻号 : paper
所蔵館 摂本館
配置場所 研究室
請求記号 498.5||H
資料ID 20500767
禁帯出区分
状態 研究室
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル/著者 Toward safer food : perspectives on risk and priority setting / edited by Sandra A. Hoffmann, Michael R. Taylor
出版・頒布事項 Washington, DC : Resources for the Future , c2005
形態事項 xiv, 319 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 : paper
ISBN 1891853902
注記 "An RFF Press book"--T.p. verso
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA71678417
本文言語コード 英語
著者標目リンク Hoffmann, Sandra A. <>
著者標目リンク Taylor, Michael R. <>
件名標目等 Food -- Safety measures
件名標目等 Food adulteration and inspection