常翔学園 摂南大学図書館

Food polymers, gels and colloids : based on the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry at Norwich from 28th-30th March 1990

edited by Eric Dickinson. -- Royal Society of Chemistry, 1991. -- (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 82). <BB99464153>
この書誌にはまだスタンプは押されていません。


登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 摂本館 摂寝B1保存書庫2 498.55||D 29107546 帯出可 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 摂本館
配置場所 摂寝B1保存書庫2
請求記号 498.55||D
資料ID 29107546
禁帯出区分 帯出可
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル/著者 Food polymers, gels and colloids : based on the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of The Royal Society of Chemistry at Norwich from 28th-30th March 1990 / edited by Eric Dickinson
出版・頒布事項 Cambridge : Royal Society of Chemistry , c1991
形態事項 xi, 575 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 0851866573
シリーズ名 Special publication / Royal Society of Chemistry <BB99464151> no. 82//a
注記 Includes bibliographies
学情ID BA11857418
本文言語コード 英語
著者標目リンク Dickinson, Eric <AU50043587>
著者標目リンク Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group <AU50043588>
件名標目等 Food. Constituents: Colloids
件名標目等 Food -- Colloid content